Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ruh görmek

Rüyada beyaz ruh görmek

Rüyada beyaz ruh görmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, fakirlik yaşayacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada beyaz ruh gördüyseniz:

  • Bazı kişiler olması gerektiği gibi davranmayabilirler.

Rüyada beyaz ruh görmek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmeyen birinin ruhunu görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüp ruhunun çıktığını görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına tabir olunur.

Rüyada ruhun bedenden çıktığını görmek dolayısıyla geleceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada bir ölünün ruhunu görmek manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, ekmeğin kesileceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına inanılır.

Rüyada evliya ruhu görmek verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine alamet eder.

Rüyada uçan ruhlar görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada tuz ruhu görmek sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments