Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmeyen birinin ruhunu görmek

Rüyada ölmeyen birinin ruhunu görmek

Rüyada ölmeyen birinin ruhunu görmek ortaklarla aranın bozulacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, dertleşerek moral bulacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Rüyada ölmeyen birinin ruhunu gördüyseniz:

  • Sizin için vazgeçilmez olan kişilerden ayrılabilir ya da fikren uzak kalabilirsiniz.

Rüyada ölü ruhu görmek rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine delalettir.

Rüyada ruhunun dolaştığını görmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, nasibin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ruh olarak dolaşmak ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza tabir olunur.

Rüyada erkek ruh görmek eski enerjisini bulacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ruh dövmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, üzüntü yaşamaya, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada ruh cin görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, kazancının da artacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen birinin ruhunu görmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, problemlerinin çözüleceğine delalettir.

Rüyada başkasının ruhunu görmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, zenginliğini kaybedeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments