Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz renkli balık görmek

Rüyada beyaz renkli balık görmek

Rüyada beyaz renkli balık görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, ticarette zarar edeceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz renkli balık gördüyseniz:

  • Pazarlıklar, tartışmalar, iş birlikleri veya ortak kaynak kullanımı gerektirecek konular ön plana çıkıyor.

Rüyada beyaz renkli balık görmek kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye inanılır.

Rüyada gümüş renkli balık görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı renkli balık görmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada renkli balık tutmak sorunlu bir dönem geçirileceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli büyük balık görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine alamet eder.

Rüyada uçan renkli balık görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renk balık görmek çok sayıda borca gireceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada renkli akvaryum balığı görmek gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments