Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz renkli aslan görmek

Rüyada beyaz renkli aslan görmek

Rüyada beyaz renkli aslan görmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, rahat yüzü göreceğine, düşmanından uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz renkli aslan gördüyseniz:

  • Herkesin kendince haklı olması olayları iyice zorlaştırabilir.

Rüyada beyaz renkli aslan görmek kötü halinden eser kalmayacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz aslan görmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, üzüleceğine, pişman olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz aslan yavrusu görmek zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz renk araba görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına işaret eder.

Rüyada beyaz yeşil renk görmek geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi ve beyaz renk görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına delalet eder.

Rüyada beyaz ve turuncu renk görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, şansın açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı ve beyaz renk görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments