Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz aslan görmek

Rüyada beyaz aslan görmek

Rüyada beyaz aslan görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz aslan gördüyseniz:

  • Sizi her türlü onaylayan veya size uymayan yaşam tarzlarına ödün vermenize neden olan kişilere belli bir mesafede durmanızda fayda var.

Rüyada beyaz renkli aslan görmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, hak yoluna döneceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz aslan görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, ticarette öne geçeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz aslan yavrusu görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına işarettir.

Rüyada aslan kedi görmek doğru yatırımlar yapacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine inanılır.

Rüyada aslanların saldırısına uğramak aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına inanılır.

Rüyada birden fazla aslan görmek günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına delalettir.

Rüyada aslan kuyruğu görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslan postu görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments