Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli perde yıkamak

Rüyada kirli perde yıkamak

Rüyada kirli perde yıkamak kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına yorulur.

Rüyada kirli perde yıkamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı geliştirmenize yardım edebilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kirli perde yıkamak sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli perde görmek beden sağlığının zarar göreceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kirli tül perde görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirlenmiş perde görmek problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada perde yıkadığını görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz perde yıkamak yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada perde yıkamak kısa sürede evlat sahibi olacağına, önünün kapanacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına yorulur.

Rüyada beyaz tül perde yıkamak makam ve söz sahibi olacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments