Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aile mezarlığını görmek

Rüyada aile mezarlığını görmek

Rüyada aile mezarlığını görmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, işi ile gündeme geleceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına delalet eder.

Rüyada aile mezarlığını gördüyseniz:

  • Sadece rutinden kurtulmak isteyeceğiniz bir süreçte olacaksınız.

Rüyada aile mezarı görmek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına inanılır.

Rüyada aile mezarlığı görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada aile mezarlığını görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, kasasının daha çok para dolacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada aile mezarlığı almak geçim derdi yaşamayacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine yorulur.

Rüyada tanımadığın bir aileyi görmek sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada çingene aile görmek insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ailece uçağa binmek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, mutluluğunun daim olacağına rivayet eder.

Rüyada eski eşinin ailesini görmek istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments