Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aile mezarı görmek

Rüyada aile mezarı görmek

Rüyada aile mezarı görmek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, mahsullerin fazlalaşacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada aile mezarı gördüyseniz:

  • Affedici olmaya çalışın.

Rüyada aile mezarlığı görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine inanılır.

Rüyada aile mezarlığı almak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına rivayet eder.

Rüyada aile mezarı görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine rivayet eder.

Rüyada aile mezarlığını görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına inanılır.

Rüyada aileden birinin ölümünü görmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada aile yemeği yemek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada eski eşi ve ailesini görmek sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aile büyüğü görmek her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments