Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aile mezarlığı görmek

Rüyada aile mezarlığı görmek

Rüyada aile mezarlığı görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aile mezarlığı gördüyseniz:

  • yani demek istediğim kendi içinizdeki ikilemlerin getirdiği zıtlaşmalar.

Rüyada aile mezarlığını görmek işlerinin yolundan çıkacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına işarettir.

Rüyada aile mezarlığı görmek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada aile mezarı görmek yarınlara bakacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına delalettir.

Rüyada aile mezarlığı almak kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada aile kavga görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, içebileceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine delalettir.

Rüyada aile kavga etmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına delalettir.

Rüyada erkek arkadaşın ailesini görmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada aileden habersiz evlenmek yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments