Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aile kavga görmek

Rüyada aile kavga görmek

Rüyada aile kavga görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada aile kavga gördüyseniz:

  • Erafınızdaki ilgisiz veya her şeye mazaret arayan kişiler sorun yaratabilir veya sürekli savunma pozisyonunda olmaları sizi rahatsız edebilir.

Rüyada aileden biriyle kavga etmek epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada aile içi kavga görmek ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına tabir olunur.

Rüyada aile bireyleriyle kavga etmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, iyi haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada aile kavgası görmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına inanılır.

Rüyada ailece kavga etmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada aile kavga etmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına işaret eder.

Rüyada aileden birinin kavga ettiğini görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, kazancında da artış meydana geleceğine, görmediği yerlere gideceğine alamet eder.

Rüyada aile kavga görmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments