Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aile büyüğü görmek

Rüyada aile büyüğü görmek

Rüyada aile büyüğü görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, ferahlığa çıkılacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, yüküne ortak olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada aile büyüğü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kibirli olmakla suçlayabilirler.

Rüyada aile büyükleriyle kavga etmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine işaret eder.

Rüyada aile büyüklerinden birinin öldüğünü görmek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına yorulur.

Rüyada aile büyüğünü görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada aile büyüğü görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, hayatının daha kolay olacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına tabir olunur.

Rüyada aile büyüklerinin elini öpmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, işlerinin günden güne bozulacağına yorulur.

Rüyada ölmüş aile büyüğünü görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş bir aile büyüğünü görmek karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada büyük aile görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments