Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aile kavgası görmek

Rüyada aile kavgası görmek

Rüyada aile kavgası görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, hastalıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aile kavgası gördüyseniz:

  • Alışılmadık kaynaklardan gelir elde edebilir veya karlı alışverişler yapabilirsiniz.

Rüyada ailece kavga etmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, yenisinin başlayacağına işarettir.

Rüyada aile bireyleriyle kavga etmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada aile fertleriyle kavga etmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada ailede kavga görmek işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına yorulur.

Rüyada eşinin ailesiyle kavga etmek ağız tadı ile yaşanacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına tabir olunur.

Rüyada aile kavgası görmek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada aile kavga görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalet eder.

Rüyada aile içinde kavga görmek huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, masrafların altında kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments