Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aile fertleriyle kavga etmek

Rüyada aile fertleriyle kavga etmek

Rüyada aile fertleriyle kavga etmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, hakkını savunamayacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine delalet eder.

Rüyada aile fertleriyle kavga etmek gördüyseniz:

  • İdeal arkadaşın peşinde koşarken hiçkimsenin kusursuz olamayacağını aklınızdan çıkarmayın.

Rüyada aile fertleriyle kavga etmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına delalettir.

Rüyada aile fertleri görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine inanılır.

Rüyada aile fertleriyle tartışmak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aile fertlerinden birinin öldüğünü görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, arkadaştan görülecek faydaya, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına işaret eder.

Rüyada aile fertlerini bir arada görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada aile fertlerinin öldüğünü görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aile fertlerini görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, kısmetin açılacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada aileden birinin kavga ettiğini görmek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments