Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aile bireyleriyle kavga etmek

Rüyada aile bireyleriyle kavga etmek

Rüyada aile bireyleriyle kavga etmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, bahtının da çok parlak olacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, hayır duaları alacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aile bireyleriyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Bir yanlış bir ilişkinize zarar verebilir veya stres yaratabilir.

Rüyada aile bireyleriyle kavga etmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada aile bireyleri görmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş aile bireylerini görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalet eder.

Rüyada aile bireyleriyle tartışmak bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada aile bireylerini görmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin ailesiyle kavga etmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına inanılır.

Rüyada aile büyükleriyle kavga etmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada aileden biriyle kavga etmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments