Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aile içi kavga görmek

Rüyada aile içi kavga görmek

Rüyada aile içi kavga görmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada aile içi kavga gördüyseniz:

  • Kendiniz gibi davranın.

Rüyada aile içi kavga görmek iç dünyanızın sakinleşeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada aile içinde kavga görmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aile fertleriyle kavga etmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, lükse ve konfora kavuşacağına, insanlar arasında yüceleceğine alamet eder.

Rüyada aileden biriyle kavga etmek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine işarettir.

Rüyada ailede kavga görmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada ailece kavga etmek doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aile büyükleriyle kavga etmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına yorulur.

Rüyada aile kavga etmek yeni projelere atılacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments