Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz mağara görmek

Rüyada beyaz mağara görmek

Rüyada beyaz mağara görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz mağara gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri yerine getirmeniz mantıken olduğu kadar fiziksel olarak da mümkün olmayabilir.

Rüyada beyaz mağara görmek sevdiği birine hediye alacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine işarettir.

Rüyada mağarada olmak hayatından razı geleceğine, doğru yolu bulacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada mağarada kalmak eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevr mağarası görmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada mağaradan geçmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına tabir olunur.

Rüyada deniz mağarası görmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına işaret eder.

Rüyada karanlık mağara görmek çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, hatalarını fark edeceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mağara adamı görmek kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments