Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kutu görmek

Rüyada beyaz kutu görmek

Rüyada beyaz kutu görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, çok büyük adımlar atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, hak yolunu tutacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, büyük bir borcun altına gireceğine delalet eder.

Rüyada beyaz kutu gördüyseniz:

  • Belli konularda uzlaşma sağlamadan veya anlaşmalara imza atmadan önce sizin bahsettiklerinizle diğerlerinin söz ettikleri şeylerin aynı olup olmadığını netleştirmeniz gerekiyor.

Rüyada beyaz kutu görmek bir hastalığa maruz kalacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz hediye kutusu görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada beyaz kutu almak arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya alamet eder.

Rüyada kutuda civciv görmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kutuda yumurta görmek günahların af olacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kutuda çikolata görmek rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, tüm keyfinin kaçacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada kutuda tavşan görmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine delalet eder.

Rüyada bir kutu altın görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments