Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kutuda civciv görmek

Rüyada kutuda civciv görmek

Rüyada kutuda civciv görmek işine dört elle sarılacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kutuda civciv gördüyseniz:

  • Net olmayan konularda daha fazla soru sormanız gerekiyor.

Rüyada kutuda civciv görmek özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine inanılır.

Rüyada ayakkabı kutusu görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kutu fırlatmak maddi kayıpların sona ereceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine inanılır.

Rüyada beyaz hediye kutusu görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine rivayet eder.

Rüyada kapalı kutu görmek insanlarla uyumunun artacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sadaka kutusu görmek onlardan hayırsızlık göreceğine, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, çok daha mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada kutu gibi ev görmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine işarettir.

Rüyada tahta kutu görmek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments