Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz köpek oynamak

Rüyada beyaz köpek oynamak

Rüyada beyaz köpek oynamak ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, huzursuzluk yaşanacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, ikinci bir şans vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz köpek oynamak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi bildiği yoldan ilerlesin veya kendi işiyle uğraşsın.

Rüyada beyaz köpek oynamak işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada beyaz köpekle oynamak kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine işaret eder.

Rüyada siyah köpekle oynamak gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpekle oynamak bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine tabir olunur.

Rüyada kurt köpeğiyle oynamak kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpekle oyun oynamak başarısının azalacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına alamet eder.

Rüyada köpekle top oynamak ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, maddi olarak büyüyeceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına alamet eder.

Rüyada köpeklerle oynamak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, haksızlıklara uğranılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments