Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz zarf açmak

Rüyada beyaz zarf açmak

Rüyada beyaz zarf açmak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, zor günlerin uzaklaşacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, çaresiz hallere düşeceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına delalet eder.

Rüyada beyaz zarf açmak gördüyseniz:

  • Sağlık, hukuk, resmi kuruluşlarla ilgili anlaşmalar veya bazı evrak işleri başlıkları altında toplanabilecek konuların hafife alınmaması gerekiyor.

Rüyada beyaz zarf açmak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına delalet eder.

Rüyada zarf açmak yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinden beyaz zarf almak sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı işaret eder.

Rüyada beyaz zarflar görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, moral bozukluğu yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş beyaz zarf görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz zarf görmek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada elinde beyaz zarf görmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Rüyada beyaz zarfta para görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments