Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçında beyaz görmek

Rüyada kendi saçında beyaz görmek

Rüyada kendi saçında beyaz görmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, maddi olarak zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada kendi saçında beyaz gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeli siniz.

Rüyada beyaz saçlı erkek bebek görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına inanılır.

Rüyada beyaz kısa saç görmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine delalettir.

Rüyada beyaz saç teli görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada saçın beyaz olduğunu görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, yeni bir ortama gireceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi saçının beyazlamasını görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, kazancının eksileceğine tabir olunur.

Rüyada saçını beyaza boyatmak sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçından beyaz tel koparmak içinin ve kafasının rahatlayacağına, rahat bir hayata kavuşacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçların beyazlaştığını görmek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments