Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kapılı ev görmek

Rüyada beyaz kapılı ev görmek

Rüyada beyaz kapılı ev görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, günden güne kazancının artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, büyük bir aşk yaşayacağına, vefalı bir insan olacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kapılı ev gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya bir süredir görmediğiniz bir kişiyle yapacağınız görüşme size iyi gelebilir.

Rüyada beyaz kapılı ev görmek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, çalışmaların beğeni almayacağına işarettir.

Rüyada beyaz ev kapısı görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına işarettir.

Rüyada beyaz tahta kapı görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kapı yıkamak güneşli ve güzel günler yaşayacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, ona kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz bir kapı görmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kapı taşımak atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına delalettir.

Rüyada beyaz kapı silmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz ışıklı kapı görmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, canın sıkılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments