Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kağıt aramak

Rüyada beyaz kağıt aramak

Rüyada beyaz kağıt aramak ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kağıt aramak gördüyseniz:

  • Tolerans göstermeniz insanların sakinleşmesini sağladığı için, daha uzun süreli çözümler bulunmasına yardım edebilir.

Rüyada beyaz kağıt aramak işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada beyaz gömlek aramak yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, şansın kaçacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ayakkabı aramak ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, gayrimenkul işine girileceğine inanılır.

Rüyada beyaz çorap aramak işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz gelinlik aramak elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada beyaz kağıt görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının elinde beyaz kağıt görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına delalettir.

Rüyada beyaz kağıda isim yazmak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments