Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ayakkabı aramak

Rüyada beyaz ayakkabı aramak

Rüyada beyaz ayakkabı aramak eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada beyaz ayakkabı aramak gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere göre değil, aklınıza göre hareket etmelisiniz.

Rüyada beyaz ayakkabı aramak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, borçların sonlandırılacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada ayakkabılarını aramak zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı tekini aramak ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayıp ayakkabı aramak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek ayakkabı aramak sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, daha iyi anlaşır olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelin ayakkabısı aramak duyguların karşılık bulacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabının tekini aramak önünün açık olacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına inanılır.

Rüyada ayakkabı aramak ve bulmak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, başına uğursuz olayların geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments