Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kağıt görmek

Rüyada beyaz kağıt görmek

Rüyada beyaz kağıt görmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kağıt gördüyseniz:

  • Sizinle iş veya iş birliği yapmak isteyen kişiler ya da birlikte para kazanabileceğiniz konularla size gelenler olabilir.

Rüyada birinin elinde beyaz kağıt görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, engellerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kağıt peçete görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, örnek insan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde beyaz kağıt görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kağıda imza atmak ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kağıda isim yazmak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına inanılır.

Rüyada başbakandan beyaz kağıt almak kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Rüyada beyaz kağıtta yazılar görmek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz bir kağıt görmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments