Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incili küpe görmek

Rüyada incili küpe görmek

Rüyada incili küpe görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, şansının ve bahtının açık olacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, emeğinden hayır göreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına işaret eder.

Rüyada incili küpe gördüyseniz:

  • Tehlikeli şekilde dengede duran bir durum, ilişki veya olayın istikararlı hale getirlmesi gerekiyor.

Rüyada siyah inci küpe takmak çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz incili küpe görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, garanti olacak makama oturacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine yorulur.

Rüyada inci küpe görmek güzel sözler işiteceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah inci küpe görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada incili altın küpe görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada inci küpe hediye etmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına delalettir.

Rüyada inci küpe aramak elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine işarettir.

Rüyada beyaz inci küpe görmek çıkmaza düşeceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, hayatının daha kolay olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments