Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz hurma görmek

Rüyada beyaz hurma görmek

Rüyada beyaz hurma görmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz hurma gördüyseniz:

  • Alışılmadık kaynaklar size ilham verebilir.

Rüyada beyaz hurma yemek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada beyaz hurma görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hacdan gelen hurma yemek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada dalından hurma yemek ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada iri hurma görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, kazancın arttırılacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine alamet eder.

Rüyada camide hurma dağıtmak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına delalettir.

Rüyada çok hurma görmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, işle ilgili inzivaya çekileceğine işarettir.

Rüyada hurma getirmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments