Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hurma getirmek

Rüyada hurma getirmek

Rüyada hurma getirmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, bankadaki hesabının kabaracağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına delalettir.

Rüyada hurma getirmek gördüyseniz:

  • Bazı davetler, öneriler ya da teklifler söz konusu alabilirsiniz.

Rüyada hurma getirmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, güzel işlere imza atacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada salat ve selam getirmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada kabede tekbir getirmek askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada eve et getirmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına delalet eder.

Rüyada birisine su getirmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, malının ve parasının da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve karpuz getirmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, kötü giden işlerin düzeleceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya işarettir.

Rüyada eve odun getirmek yokluğa düşeceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine tabir olunur.

Rüyada namaz kılmak ve kamet getirmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments