Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gül koparmak

Rüyada beyaz gül koparmak

Rüyada beyaz gül koparmak olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine işarettir.

Rüyada beyaz gül koparmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi kullanabileceğiniz durumlar oluşabilir.

Rüyada sevgiliden beyaz gül almak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük beyaz gül görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden beyaz gül almak maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, sağlık sorunun kalmayacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine işarettir.

Rüyada beyaz gül ve kırmızı gül görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru beyaz gül görmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, üzgün olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek beyaz gül görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe beyaz gül görmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada birinin elinde beyaz gül görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments