Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin üstünde beyaz gömlek görmek

Rüyada birinin üstünde beyaz gömlek görmek

Rüyada birinin üstünde beyaz gömlek görmek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, evliliğinde mutlu olacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine inanılır.

Rüyada birinin üstünde beyaz gömlek gördüyseniz:

  • Bazı konuları ele alış biçiminiz veya bazı konulara bakış açınız diğer kişilerden farklı olabilir.

Rüyada birinin üstünde beyaz gömlek görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz gömlek giymiş birini görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine inanılır.

Rüyada beyaz gömlek bir erkek görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada birinin üzerinde beyaz gömlek görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz gömlek almak gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada ölüyü beyaz gömlekle görmek aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada siyah beyaz gömlek giymek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli beyaz gömlek görmek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments