Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahşap bir ev görmek

Rüyada ahşap bir ev görmek

Rüyada ahşap bir ev görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ahşap bir ev gördüyseniz:

  • Belli ki, birlikte yaşadığınız ya da yakın çevrenizden bazı kişiler sarayın yönetimini ele geçirmeye çalışıyor.

Rüyada ahşaptan ev yapmak olumsuz olaylarla karşılaşacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı inanılır.

Rüyada eski ahşap bir ev görmek çektiği zorlukların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, hileli bir işle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada ahşap ev aldığını görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ahşap köy evi görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada ahşap ev görmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada ahşap bir eve girmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işarettir.

Rüyada deniz kenarında ahşap ev görmek kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına delalettir.

Rüyada büyük ahşap ev görmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments