Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahşap mobilyalar görmek

Rüyada ahşap mobilyalar görmek

Rüyada ahşap mobilyalar görmek uzun bir hayat yaşayacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına işarettir.

Rüyada ahşap mobilyalar gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki önemli ilişki veya iş birliklerini beslemek veya güçlendirmek için bazı girişimlerde bulunma zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada ahşap mobilyalar görmek gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına işaret eder.

Rüyada yeni mobilya aldığını görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil mobilya görmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada tozlu mobilya görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel mobilyalar görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına inanılır.

Rüyada siyah mobilya görmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mobilya masa görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada mobilya yapmak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments