Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni mobilya aldığını görmek

Rüyada yeni mobilya aldığını görmek

Rüyada yeni mobilya aldığını görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, şan şöhret kazanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, kişinin geri planda kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, iyileşme göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni mobilya aldığını gördüyseniz:

  • Bir süre daha beklerseniz o kimseyi karşınızda çok zayıf olarak görebileceksiniz.

Rüyada yeni mobilya aldığını görmek böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, kendisiyle de gururlanacağına delalet eder.

Rüyada evine mobilya aldığını görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada yeni mobilya görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada yeni mobilya satın almak yarasını saracağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni mobilya almak ticaret ehli kimse olacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada eve yeni mobilya almak ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine işaret eder.

Rüyada yeni mobilyalar almak hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine yorulur.

Rüyada kirmizi mobilya görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments