Rüyada siyah mobilya görmek

Rüyada siyah mobilya görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, rahat bir nefes alınacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine inanılır.

Rüyada siyah mobilya gördüyseniz:

  • Her konuda iddialısınız.

Rüyada siyah mobilya görmek onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatının hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada yeni mobilya görmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada güzel mobilyalar görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada mobilya görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına delalettir.

Rüyada antika mobilya görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına işarettir.

Rüyada mobilyaların yerini değiştirmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Rüyada bebek mobilyası görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada mobilya satın almak daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, rahat bir hayat süreceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top