Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz dişli kadın görmek

Rüyada beyaz dişli kadın görmek

Rüyada beyaz dişli kadın görmek atılan adımların zarar vereceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, istenen herşeye kavuşulacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına işarettir.

Rüyada beyaz dişli kadın gördüyseniz:

  • Oldukça iyimser bir bakış açısına sahipsiniz.

Rüyada beyaz dişli kadın görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına tabir olunur.

Rüyada altın dişli kadın görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz dişli birini görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

Rüyada büyük dişli balık görmek çok daha mutlu olunacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada dişli çark görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına işaret eder.

Rüyada dişli bebek emzirmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, parasının ve canın güvende olacağına işarettir.

Rüyada çürük dişli insan görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına işarettir.

Rüyada dişli fare görmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, alım gücünde yükselme olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments