Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişli çark görmek

Rüyada dişli çark görmek

Rüyada dişli çark görmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine alamet eder.

Rüyada dişli çark gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size istemediğiniz şeyler yaptırmaya çalışabilir veya sizi istemediğiniz bir duruma düşürebilirler.

Rüyada dişli çark görmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine işaret eder.

Rüyada su çarkı görmek kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada çark görmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni doğan dişli bebek görmek fakirlikten kurtulmaya, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada çürük dişli birini görmek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, günah işleyeceğine işaret eder.

Rüyada büyük dişli balık görmek yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kendisiyle de gururlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş dişli bebek görmek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğun dişli doğduğunu görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments