Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük dişli balık görmek

Rüyada büyük dişli balık görmek

Rüyada büyük dişli balık görmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, kudretinin yerine geleceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada büyük dişli balık gördüyseniz:

  • Daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada büyük dişli balık görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük dişli fare görmek kendisini korumaya alacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişli balık görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye delalet eder.

Rüyada dişli balık tutmak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, yüksek moralli olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin dişli doğduğunu görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine yorulur.

Rüyada dişli yılan görmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, içinin ferahlayacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada dişli yeni doğmuş bebek görmek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada dişli köpek görmek tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, haklılığının anlaşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments