Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişli fare görmek

Rüyada dişli fare görmek

Rüyada dişli fare görmek işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, mevki kaybına uğrayacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, bir yere taşınmaya inanılır.

Rüyada dişli fare gördüyseniz:

  • Sağlık, finans ya da hukuk başlıkları altında meydana gelebilecek aksilikleri yönetebilecek konumda olmanız gerekiyor.

Rüyada büyük dişli fare görmek hayallerine kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişli fare görmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalettir.

Rüyada dişli balık görmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına inanılır.

Rüyada dişli erkek bebek görmek onların mutlu haberlerini alacağına, işlerinin yaver gideceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişli köpek görmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, can sıkıntısının geçeceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin dişli doğduğunu görmek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişli doğan bebek görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada altın dişli adam görmek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, ağız tadına kavuşacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments