Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz develer görmek

Rüyada beyaz develer görmek

Rüyada beyaz develer görmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine yorulur.

Rüyada beyaz develer gördüyseniz:

  • Yakın çevreden biriyle yapacağınız görüşmeden eniyi sonucu elde edebilirsiniz.

Rüyada beyaz deveye binmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz deve görmek kasasının ağırlaşacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine yorulur.

Rüyada beyaz develer görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz deve kesmek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz deve kuşu görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, kısmetlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada beyaz yavru deve görmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz deve yavrusu görmek yaklaşan güzel günlere, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına işaret eder.

Rüyada deve kuşu tüyü görmek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments