Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz dalgalı deniz görmek

Rüyada beyaz dalgalı deniz görmek

Rüyada beyaz dalgalı deniz görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, paslı bir çiviye basabileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, zor bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada beyaz dalgalı deniz gördüyseniz:

  • Maddi başlılklar altında incelenebilecek her konu birbirine karışabilir.

Rüyada beyaz dalgalı deniz görmek hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, üzüntülerin günden güne artacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalgalı deniz kenarında yürümek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada çok dalgalı deniz görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada dalgalı denizden geçmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına işaret eder.

Rüyada dalgalı siyah deniz görmek çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada dalgalı denizde tekne görmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizden kaçmak kara kara düşünür olacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde yüzmek işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments