Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgalı denizden geçmek

Rüyada dalgalı denizden geçmek

Rüyada dalgalı denizden geçmek kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, prestij kaybı yaşanacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına işaret eder.

Rüyada dalgalı denizden geçmek gördüyseniz:

  • Başarılı olma şansı bulunmayan işler ya da planlar için sizi zorlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada dalgalı denizden geçmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde yüzdüğünü görmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine inanılır.

Rüyada dalgalı taşan deniz görmek hayatının başarılarla dolacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz dalgalı deniz görmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalgalı mavi deniz görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde tekne görmek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine inanılır.

Rüyada dalgalı denize girmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada siyah dalgalı deniz görmek gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, çok hayırlı haberler alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments