Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahşap kapı görmek

Rüyada ahşap kapı görmek

Rüyada ahşap kapı görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, insanlara yol göstereceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, malların çoğalacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada ahşap kapı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kimseden gelebilecek olan bir teklifi kararsızlık yüzünden değerlendiremeyebilirsiniz.

Rüyada büyük ahşap kapı görmek zorluğa düşeceğine, işinin ehli durumuna geleceğine, sağlığının yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ahşap kapı açmak iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada ahşap kapı görmek ele geçen parada artış olacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ahşap kapı görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ahşap sehpa görmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına delalettir.

Rüyada ahşap görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ahşap kutu görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına işarettir.

Rüyada ahşap merdiven görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, şan şöhret kazanacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments