Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahşap görmek

Rüyada ahşap görmek

Rüyada ahşap görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, hastalığının düzeleceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere alamet eder.

Rüyada ahşap gördüyseniz:

  • Parasal konularda gelecekle ilgili kaygılar taşıyorsunuz.

Rüyada ahşap merdiven görmek sevindirici şeyler duymaya, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına tabir olunur.

Rüyada ahşap kapı açmak çevresinin güzel insanlarla dolacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine delalettir.

Rüyada ahşap zemin görmek özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, sözlerinden çıkmayacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada ahşap koltuk görmek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ahşap tekne görmek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, kendi işine kavuşacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada ahşap merdivenden indiğini görmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada büyük ahşap ev görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına inanılır.

Rüyada ahşap vitrin görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments