Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çekirge görmek

Rüyada beyaz çekirge görmek

Rüyada beyaz çekirge görmek mesleğinde atılım yapacağına, anne babayla ters düşüleceğine, zengin bir hayata sahip olunacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz çekirge gördüyseniz:

  • Doğru yoldan ilerleyebilir veya daha anormal ya da kuraldışı diyebileceğimiz seçimler yapabilirsiniz.

Rüyada beyaz çekirge görmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına yorulur.

Rüyada renkli çekirge görmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, edilen duaların tutacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada çekirge ısırdığını görmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına işaret eder.

Rüyada çekirgenin üstüne konduğunu görmek esenliğe kavuşulacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada çekirge yakalamak içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine yorulur.

Rüyada yeşil çekirge öldürmek saygı göreceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine delalet eder.

Rüyada kafada çekirge görmek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize işaret eder.

Rüyada altın çekirge görmek girişimlerde bulunacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments