Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çakmak görmek

Rüyada beyaz çakmak görmek

Rüyada beyaz çakmak görmek dikkat çekeceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, rızkından ve gelirinden olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz çakmak gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarındaki değişiklikler nedeniyle sorun yaşanabilir.

Rüyada beyaz çakmak görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çakmak hediye etmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çakmak çalmak üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada çakmakla saç yakmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada çakmak kaybetmek talihinizin artacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın çakmak gelirinin eksileceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çakmak ve sigara görmek hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, büyük zorluklar geçireceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına tabir olunur.

Rüyada çakmak satın almak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, çok iyi paralar kazanılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments