Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok başlı hayvan görmek

Rüyada çok başlı hayvan görmek

Rüyada çok başlı hayvan görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına delalettir.

Rüyada çok başlı hayvan gördüyseniz:

  • Adeta bir gerilim hattı var.

Rüyada insan başlı hayvan görmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına işarettir.

Rüyada iki başlı hayvan görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada hayvan başlı insan görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine tabir olunur.

Rüyada çift başlı hayvan görmek hayır dualarına nail olacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına inanılır.

Rüyada çok başlı hayvan görmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üç başlı hayvan görmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada kadın başlı yılan görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada insan başlı yılan görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments