Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahırın yıkıldığını görmek

Rüyada ahırın yıkıldığını görmek

Rüyada ahırın yıkıldığını görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada ahırın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada ahırın yıkıldığını görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada ahır dolusu koyun görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada karanlık ahır görmek işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, huzurlu bir hayat süreceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına işaret eder.

Rüyada boş ahır görmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolu ahır görmek dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına rivayet eder.

Rüyada ahır ve inek görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada ahırda keçi görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, hayallerinin de yarım kalacağına yorulur.

Rüyada ahırda tavuk görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments