Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahırın yandığını görmek

Rüyada ahırın yandığını görmek

Rüyada ahırın yandığını görmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, insanlarla iç içe olacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına inanılır.

Rüyada ahırın yandığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde pek çok konuda size destek olmaktan veya yardım etmekten hoşlanacak arkadaşınız ya da tanıdığınız var.

Rüyada ahırın yandığını görmek kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, şansa, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada at ahırı görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, imkânlarının azalacağına yorulur.

Rüyada ahırda namaz kılmak makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, nahoş sözler işiteceğine alamet eder.

Rüyada ahırda cımbız görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada hayvan ahır görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ahırda saman görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ahırdan yumurta toplamak beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Rüyada ahır pisliği görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, önünü göremez olacağına, zarar edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments