Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ata binip gitmek

Rüyada beyaz ata binip gitmek

Rüyada beyaz ata binip gitmek hayatının afiyette geçeceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, kariyer sahibi olacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz ata binip gitmek gördüyseniz:

  • Gerçek hislerinizi göstermemeniz sizi tuhaf bir durumda bırakabilir.

Rüyada beyaz ata binip gitmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, bolluğun sürekli olacağına inanılır.

Rüyada ata binip gitmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına delalet eder.

Rüyada siyah ata binip gitmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ata binip gezmek maddi anlamda zayıflayacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz arabaya binip gitmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına yorulur.

Rüyada ata binip sudan geçmek elinin bolluğa kavuşacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına alamet eder.

Rüyada ata binip koşturmak anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ata binip kaçmak heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, sıkıntılardan kurtulmaya rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments