Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ata binip koşturmak

Rüyada ata binip koşturmak

Rüyada ata binip koşturmak bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, iyi huylar edineceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine yorulur.

Rüyada ata binip koşturmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin yeniden düzelebilmesi için, söylediklerinizin ölçülü olmasına gayret gösterin.

Rüyada beyaz ata binip gitmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine tabir olunur.

Rüyada ata binip sudan geçmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ata binip düştüğünü görmek uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ata binip uçmak kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, can sıkıcı haberler almaya, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına yorulur.

Rüyada ata binip kaçmak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah ata binip gitmek güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına yorulur.

Rüyada ata binip gezmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine işaret eder.

Rüyada ata binip gitmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments